Met een vlonder maak je van je buitenruimte een leefplek, een verlenging van je binnenruimte. Een ruimte waar je makkelijk op stapt en kan genieten van de zon.

C.W. Decks & Fences maakt vlonders vakkundig precies pas op jouw tuin, balkon, dakterras, binnenplaats of patio. Je waardeert hiermee je ruimte bijzonder stijlvol en duurzaam op.

Op all ons werk geven wij 5 jaar garantie, mits onderhouden volgens onze aanbevelingen.

De aanpak van C.W. Decks and Fences

Allereerst: stop met de gewoonte om de vlonders verkeerd om te plaatsen!
De groeven horen aan de o n d e r k a n t.
Ja! Als de regen op de vlonder valt, en loopt tussen de ruimte van 5 mm tussen de planken door, dan wordt het water tegengehouden door de groeven aan de onderkant van de plank.

Maar wordt het oppervlak niet ongelooflijk glad en glad? N e e.
We raden aan om het oppervlak te oliën. Wij gebruiken Antislip Terrasolie waarmee uitglijden en vallen door gladde vlonders en terrassen wordt voorkomen. Na het aanbrengen van deze Antislip Coating is het houten oppervlak een stuk veiliger in gebruik. Het is een prachtige bovenkant en het oppervlak is mooi glad.

Om te voorkomen dat er planten onder het dek gaan groeien, gebruiken we een worteldoek Om het water goed af te voeren, gebruiken we het natuurlijke verloop van de tuin.

We maken allerlei soorten dekken, L-vormig, vierkant, zeshoekig en alle op maat gemaakte vormen.

Je eigen ideeën

Natuurlijk staan ​​wij open voor je eigen ideeën. Als je bijvoorbeeld de groeven aan de bovenkant wilt omdat je dat mooier vindt, dan doen we dat. Jouw ideeën zijn de basis, wij adviseren hierbij vanuit onze technische achtergrond.

Prijs

De prijs wordt berekend per vierkante meter. Dit kan niet van te voren worden bepaald omdat elke deck uniek is. Craig komt langs op de plek waar de vlonder gebouwd moet worden en maakt een offerte.

De prijs is exclusief afwerking (olie)
De prijs is exclusief 21% BTW

© 2023 C.W. Decks & Fencing.

Deze site bevat analytics trackingcode met ip-adres anonimisering.